Bilde oppdatering

 

No er det ei god stund siden eg sist var innom her for å oppdatere bloggen litt,har tenkt på at eg burde fått satt av litt tid til det.
Som mangen andre synst eg det er greit å kunne bruke bloggen og som ei familiedagbok, med å sjå tilbake på koselige familieminner osv. :)


Her er noken skjønne bilder av tomine og hennes to gode venner, Kevin & Samantha :)
Var så koselig å ha besøk av dei og vi tok en liten fotoshoot med babyane våres.

Mykje av grunnen til at eg ikkje har fått blogget siden jul, er pga vi har holdt på med oppussingen her. En del som
gjenstår...men ting begynner å bli omtrent ferdig no med stue og kjøkken. Litt listing igjen.

No skal vi til å planlegge oppussing av badet vårt, eller det vil sei vi må totalrenovere det....pga mangler på sluker i badegulvet.
Så når vi først ordner med nytt bad, skal det gjennomføres skikkelig. Er jo det mest kostbare rommet. Blir nok at mannen riv det ned, og leiger
noen til renoveringen. -skal bli så hærlig med nyt bad!

Er så godt å endelig føle, å sjå at huset vårt no sakte med sikkert tar form og blir det vi kan kalle vårt hjem, har jo hatt litt følelsen av å bo i noken andre sitt
i ca 8 år no...
Eg har begynt å jobbe litt igjen no på omsorgssenteret. Grudd meg noke heilt forferdelig til å måtte i jobb igjen, og til å være bort fra lille gullklumpen min.
Men det har gått mykje bedre en eg trudde. Var faktisk litt godt og... kjenne litt på savnet, og gjensynsgleden blir jo så stor! :)  Men så er eg jo heldig da, som ikkje må jobbe kvar dag, og veit eg skal i permisjon igjen i midten av april og har fri fram til høsten. No er det mannen som har pappaperm, og kjekt å få noken ekstra dager fri sammen med han.

Hadde tenkt meg ut å trille en tur i dag, men været frister ikkje så veldig...regn her...men positivt at snøen omtrent er borte no da :)
Gleder meg så veldig til vår, mammaperm igjen og sommer!

Fin torsdag til deg!

klem Veronica


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

veronicasfamilielykke

veronicasfamilielykke

34, Stryn

Veronica er mitt navn, 32 år. Lykkelig gift med en kjøkkensjef, sammen har vi tre nydelige barn født i 2000, 2007, 2014. Eg elsker å fotografere, og er glad i interiør.

Kategorier

Arkiv

hits